Despre noi

Hai să ne pierdem prin lume! Așa a început totul, din dorința de a vedea, de a cunoaște, de a învăța să privim lumea din jurul nostru cu alți ochi, de a trăi acea viață despre care alții scriu în romane.

Acum 20 de ani, în Timișoara, un vis frumos prindea aripi, iar ceea ce a fost vis, s-a transformat într-o realitate cel puțin la fel de frumoasă ca însuși visul din care s-a născut, și visul acesta se numește As Tour.

De-a lungul celor 20 de ani, Agenția de Turism As Tour, a adunat în jurul ei prieteni, transformându-se ea însăși, așa cum îi spune și sloganul, în prietenul vacanțelor voastre. A adunat în jurul ei oameni de valoare, oameni care au dus mai departe numele ei. A trecut de la statutul de membru al familiei microitreprinderilor la cel de membru al familiei intreprinderilor mici și mijlocii, având condițiile materiale și capacitatea profesională de a desfășura activități specifice AGENȚIILOR ORGANIZATOARE, oferind turiștilor ei vacanțe de neuitat în destinații precum Grecia, Albania, Italia, Spania, Turcia, Egipt, Emiratele Arabe Unite. Acestor destinații li se adaugă circuite culturale în Europa – Franța, Italia, Belgia, Olanda, Luxemburg, și în afara ei – Israel, Iordania, Maroc; weekend-uri în marile capitale ale Bătrânului Continent: Budapesta, Viena, Berlin, Paris, Praga, Belgrad, Atena, Istanbul; oferte de Revelion sau de Paști. Cu toate aceste destinații, dar și cu profesionalismul membrilor echipei sale, Agenția de Turism As Tour a cucerit inimile celor care au avut încredere în ea.

Un popor care nu își cunoaște trecutul este ca un copil ce nu își cunoaște părinții, spunea marele nostru istoric Nicolae Iorga. Nu numai trecutul, ci și țara trebuie să o cunoaștem, iar pentru a-i ajuta pe români să își cunoască țara, Agenția de Turism As Tour, organizează excursii minunate în România, București, Sibiu, Sighișoara, Cluj, Turda, Oradea, Horezu, Cozia, Curtea de Argeș, frumoasa Bucovină sau mândrul Maramureș sunt destinații din țara noastră pe care le-am descoperit împreună.

Călătoriile te lasă fără cuvinte, apoi te transformă în povestitor.

Agenția de Turism As Tour are la bază munca și experiența unui manager ce lucrează în turism de peste 25 de ani, un manager ce simte turismulși îl trăiește, transformându-l în propria-i viață, un manager care a reușit să adune în jurul lui o echipă de o mare valoare profesională.

Au trecut 20 de ani, 20 de ani în care Agenția de Turism As Tour nu a încetat să își dorescă mai mult nu numai pentru ea, ci și pentru cei care i-au devenit prieteni fideli, organizând pentru ei excursii și sejururi pentru toate buzunarele, promovând la nivelul turiștilor o ofertă variată de servicii atât în țară, cât și în afara ei.

A călători înseamnă a trăi! Vă așteptăm, așadar, să călătorim împreună, să trăim împreună frumusețile acestei lumi, căci pământul și cerul, marea și muntele, câmpiile și pădurile, lacurile și râurile sunt profesori excelenți și ne învață mai multe decât am putea învăța vreodată din cărți.