Despre noi

Nascuta ca un vis de vara, Societatea Comerciala As Tour SRL, a devenit într-un timp relativ scurt nu numai un ghid printre minunile lumii ci si un adevarat prieten de suflet, un companion de nadejde în orice clipa, în orice loc.

Agentia de turism As Tour face parte din marea familie a microintreprinderilor, avand conditii materiale si capacitatea profesionala de a desfasura activitati turistice specifice agentiilor de turism de tip ORGANIZATOARE, oferind turistilor sejururi estivale, vacante de vis in destinatii precum: Grecia: Paralia Katerini, Olympic Beach,  Insula Thassos: Limenas, Insula Lefkada: Nidri, Insula Corfu, Peninsula Halkidiki, Muntenegru: Budva, Becici, Albania: Durres, Italia: Lido di Jesolo, Rimini. La aceste oferte se adauga Weekend-urile in marile capitale ale Europei precum si excursiile de Circuite Culturale sau ofertele de Revelion, 1 Mai si Paste, care an de an cuceresc clientii agentiei noastre prin serviciile de calitate oferite. Acest fapt este pe deplin dovedit de numarul tot mai mare de turisti ce apeleaza la gama variata de oferte prezentata pe piata turistica.

Ce este un om fara dragostea fata de locurile natale? Ce-l face pe român atât de mândru? AS TOUR sare în ajutorul prietenilor sai si prin organizarea de excursii în tara, onorând cu seriozitatea-i caracteristica orice comanda de acest fel.

Agentia de turism As Tour are la baza experienta unui manager ce lucreaza in turism de peste 25 de ani, la care se adauga valoarea profesionala a intregii echipe:

• departamentul Resurse Umane:

– birou managerial

– birou relatii publice: agenti de turism si ghizi nationali in turism

– birou contabilitate

– birou publicitate

• departamentul Transportator

De-a lungul timpului, agentia As Tour s-a dovedit a fi un Organizator pentru buzunarul tuturor promovand la nivelul turistilor o oferta variata de servicii atat in tara cat si in strainatate, reusind prin serviciile puse la dispozitie sa-si fidelizeze clientela.

Agentia de turism AS TOUR va asteapta cu drag sa-i calcati pragul pentru a beneficia de servicii turistice ca pentru un adevarat prieten!